Menu
Mai Chau Vietnam Mai Chau Vietnam

Mai Chau

Vietnam

Mai Chau

Verlaat de drukte van de stad en zie het landschap steeds groener en landelijker worden. Tot u een bergpas oversteekt en uitkijkt over een uitgestrekte groene vallei. Hier ligt Mai Chau, omgeven door groen bedekte bergen. Eigenlijk gaat het niet om dit plaatsje, maar juist om de prachtige omgeving. Ga de natuur in en maak hier prachtige fietstochten of wandeltochten tussen de bergen en de rijstvelden. Leer meer over de etnische minderheden die hier al zo lang wonen, zoals de White Thai en de H’mong. Proef de lokale gerechten. En kom heerlijk tot rust in deze serene omgeving.

MAi Chau Vietnam MAi Chau Vietnam

Wat u kunt verwachten

  • Zeer geschikt voor de actieve reiziger
  • Schitterende, groene vallei
  • Kom helemaal tot rust in uw schitterende accommodatie
  • Leer meer over de etnische volkeren in deze vallei
  • Geniet van de lokale keuken

 

PLAN UW REIS NAAR MAI CHAU

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Hoi An Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN