Menu
Hoi An Vietnam Hoi An Vietnam

Hanoi

Vietnam

Hanoi

Een smeltkroes van geluiden, kleuren en geuren. Waar oud en modern naadloos in elkaar overvloeien. Waar u een inkijkje krijgt in het dagelijkse Vietnamese leven. Dat is de bruisende metropool Hanoi, die verrassend genoeg zijn charme als koloniale stad heeft weten te behouden.

Vergeet even dat u in een grote stad bent en wandel door de charmante oude wijk van Hanoi, langs oude winkeltjes, oude huizen en eetstalletjes vanwaar de geuren u tegemoet zweven. Bezoek het mausoleum-complex van Ho Chi Minh, waar ook zijn oude huis te vinden is. Snuif historie in de Literatuurtempel en strijk neer in een sfeervol restaurantje om de geweldige Vietnamese keuken uit te proberen. Eindig de dag met een wandeling langs het Hoan Kiem meer, waar de locals hun benen strekken en verliefde stelletjes elkaars hand vasthouden.

Kortom, Hanoi is het perfecte startpunt voor een prachtige reis door Vietnam.

Hanoi Vietnam Hanoi Vietnam

Wat kunt u verwachten?

  • Wandel door de charmante oude wijk
  • Ervaar typische streetfood gerechten uit Hanoi
  • Of dineer juist in luxe in een van de beroemde restaurants
  • Prachtige hoogtepunten zoals de Literatuurtempel of het Ho Chi Minh complex
  • Privé fietsexcursie mogelijk

PLAN UW REIS NAAR HANOI

Experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis

Wandelen in Oud-Hanoi

Doe een stapje terug in de tijd en krijg een glimpje van het leven in het Hanoi van circa 50 jaar geleden. Wandel met uw gids door de smalle straatjes en steegjes met aan weerszijden marktkraampjes en eetstalletjes en voel de bijzondere sfeer die hier nog heerst. Uw gids vertelt u het verhaal van deze wijk en de bijzondere gele gebouwen.

Hanoi old town Vietnam Hanoi old town Vietnam
Privécruise Halong Bay Vietnam Privécruise Halong Bay Vietnam

Privécruise Halong Bay

Voor velen hét hoogtepunt van een reis in Vietnam: een cruise door het magische waterlandschap van Halong Bay. U vaart met alleen uw eigen reisgezelschap op uw eigen schip, geheel ontzorgd en verzorgd door het personeel aan boord. Alles kan gepersonaliseerd worden, van het reisprogramma tot het menu, zodat uw cruise geheel naar eigen wens is.

BEKIJK EXPERIENCE

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Vietnam

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN