Menu
Hue Vietnam Hue Vietnam

Hue

Vietnam

Hue

Hue is een stad rijk aan cultureel erfgoed. De stad was tijdens de Nguyen dynasty de hoofdstad van het land en uit die tijd stamt de keizerlijke citadel. Deze is nog in volle glorie te bewonderen in het centrum van de stad. Hier vindt u prachtig gedecoreerde toegangspoorten, tempels, pagodes en een deel van het voormalige keizerlijke verblijf.

Ook in de omgeving van de stad zijn er vele bezienswaardigheden. U kunt een boottocht maken over de Parfumrivier en de beroemde Thien Mu pagode bezoeken. Dit is niet alleen een mooie pagode, maar bij de lange historie horen bijzondere verhalen. Vervolgens kunt u één of meer van de mausolea van voormalige keizers bezoeken. Dit zijn uitzonderlijke bouwwerken die alle geheel uniek zijn naar de architectuur van die tijd en in prachtige landschappen gelegen zijn.

Perfume River Hue Vietnam Perfume River Hue Vietnam

Wat u kunt verwachten

  • Een goed bewandelbaar centrum met vele restaurantjes
  • Bezoek de keizerlijke citadel, gelegen in het centrum
  • Maak een boottocht over de Parfumrivier
  • Ook in de omgeving van de stad zijn veel bezienswaardigheden te vinden
  • Geniet van de heerlijke gerechten die typisch voor deze regio zijn

 

PLAN UW REIS NAAR HUE

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Hoi An Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN