Menu
Luxe reizen Halong Bay Vietnam Luxe reizen Halong Bay Vietnam

Halong Bay

Vietnam

Halong Bay

Halong Bay is dé bezienswaardigheid van Vietnam. Toeristisch dus, maar ook nog steeds sprookjesachtig mooi. Smaragdgroen water waaruit bijna 2000 kalkstenen rotsen en eilandjes statig omhoog rijzen. Een boottocht door dit mystieke waterlandschap is dan ook echt de moeite waard. De serene rust als de zon zich achter de rotsen laat zakken en alle dagjesmensen vertrekken. De vredige zonsopkomst met alleen het ochtendgezang van vogeltjes op de achtergrond. Of kies voor een rondvlucht over deze prachtige baai voor weer een heel ander perspectief. Hoe dan ook een onmisbare bestemming tijdens uw reis door Vietnam.

Halong Bay Vietnam Halong Bay Vietnam

Wat kunt u verwachten?

  • Een sprookjesachtig waterlandschap vol rotsachtige eilandjes
  • Ontdek Halong Bay tijdens een luxe cruise
  • Meer persoonlijke service en eigen inbreng tijdens een privé cruise
  • Word culinair verwend met dit landschap als decor
  • Bezoek een drijvend dorp en/of maak een kajaktocht

PLAN UW REIS NAAR HALONG BAY

Experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis

Privécruise Halong Bay

Voor velen hét hoogtepunt van een reis in Vietnam: een cruise door het magische waterlandschap van Halong Bay. U vaart met alleen uw eigen reisgezelschap op uw eigen schip, geheel ontzorgd en verzorgd door het personeel aan boord. Alles kan gepersonaliseerd worden, van het reisprogramma tot het menu, zodat uw cruise geheel naar eigen wens is.

BEKIJK EXPERIENCE

Privécruise Halong Bay Vietnam Privécruise Halong Bay Vietnam

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Vietnam

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN