Menu
Ho Chi Minh City Vietnam Ho Chi Minh City Vietnam

Ho Chi Minh Stad

Vietnam

Ho Chi Minh Stad

Ho Chi Minh Stad is een stad vol contrasten. Moderne wolkenkrabbers, strakke hotels en hippe uitgaansstraten worden afgewisseld met huizen in Frans-koloniale architectuur, oude tempels en sfeervolle kleurrijke markten. Vooral in het oude centrum, dat in de volksmond nog steeds Saigon wordt genoemd, zijn nog veel monumenten te vinden en vele herinneringen uit de tijd van de Vietnam Oorlog.

Deze grootse stad dient ook als belangrijke uitvalsbasis om hoogtepunten in het zuiden van Vietnam te verkennen. Denk aan de indrukwekkende Cu Chi Tunnels of de vruchtbare Mekong Delta. Ook enkele strandgebieden zoals Mui Ne en omgeving, de archipel Con Dao en het eiland Phu Quoc zijn vanaf Ho Chi Minh Stad goed te bereiken.

Ho Chi Minh Vietnam Ho Chi Minh Vietnam

Wat kunt u verwachten?

  • Een centrum met een aantal prachtige, monumentale gebouwen
  • Kom meer over de Vietnam Oorlog te weten in verschillende musea
  • Bezoek het indrukwekkende tunnelstelsel Cu Chi
  • Bezoek de groene, vruchtbare Mekong Delta
  • Reis naar een van de prachtige strandbestemmingen in zuidelijk Vietnam

PLAN UW REIS NAAR HO CHI MINH

Experiences

Een reis is meer dan alleen het bezoeken van bezienswaardigheden en het proeven van de lokale keuken. Het is ook een kans om unieke ervaringen op te doen die u nooit meer zult vergeten. Wij inspireren u graag met voorbeelden van bijzondere en unieke experiences die u kunt verwerken in uw reis

Cu Chi Tunnels per speedboot

Ontdek de beroemde Cu Chi tunnels en ervaar het leven langs de Saigon rivier tijdens deze excursie vanuit Ho Chi Minh Stad. Geniet van het uitzicht terwijl u over de rivier vaart per speedboot. Een tour naar de Cu Chi tunnels is een fascinerende en indrukwekkende ervaring. U leert niet alleen over de geschiedenis van de oorlog, maar ook over de moed en de vindingrijkheid van het Vietnamese volk.

Cu Chi Tunnels Vietnam Cu Chi Tunnels Vietnam

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Vietnam

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN