Menu
Ninh Van Bay Nha Trang Vietnam Ninh Van Bay Nha Trang Vietnam

Omgeving Nha Trang

Vietnam

Nha Trang en omgeving

De badplaats Nha Trang ligt aan de oostkust van Vietnam. De badplaats zelf heeft een mooi breed strand, maar het is een echte Aziatische badplaats waarvan Europeanen zeggen dat het weinig sfeer heeft. Nha Trang is echter een goede uitvalsbasis voor een aantal strandbestemmingen die wat verder weg liggen.

Zo kunt u vanaf Nha Trang naar Ninh Van Bay reizen, gelegen op een schiereiland ten noorden van Nha Trang en alleen per boot te bereiken. Hier vindt u weelderig groen begroeide bergen die grenzen aan prachtige baaien met goudgele stranden en azuurblauwe zee. Ideaal voor een ontspannen strandvakantie.

Of reis in zuidelijke richting naar Ninh Thuan, waar u in het Nui Chua National Park het schitterende resort Amanoi vindt. Dit nationaal park is tevens een UNESCO Biosphere Reserve. Hier kunt u volop genieten van de natuur.

Nha Trang Vietnam Nha Trang Vietnam

Wat u kunt verwachten

  • Nha Trang is een uitvalsbasis voor exclusievere, wat verder gelegen strandbestemmingen
  • Geniet van luxe, rust en prachtige stranden in Ninh Van Bay
  • Geniet van het Nui Chua National Park bij verblijf in Ninh Thuan
  • De onderwaterwereld nodigt uit tot snorkel- en duiktochten

 

PLAN UW REIS NAAR NHA TRANG

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Hoi An Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN