Menu
Tanzania Highlights Tanzania Highlights

Highlights in Tanzania

Tanzania staat bekend om zijn adembenemende natuur en dierenrijkdom en heeft voor een ieder iets te bieden. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke safari, prachtige witte stranden of een culturele ervaring, u vindt het allemaal in Tanzania. Onze bestemmingsexperts hebben een selectie gemaakt van de beste plaatsen om te bezoeken in Tanzania, zodat u het beste uit uw reis kunt halen. U kunt deze bestemmingen op verschillende manieren in uw reis opnemen

Wat wordt uw droomreis?

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas safari lodges, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.