Menu
Quy Nhon Vietnam Quy Nhon Vietnam

Quy Nhon

Vietnam

Quy Nhon

Aan de zuidoostkust van Vietnam, ongeveer tussen Hoi An en Nha Trang, ligt een prachtig kustgebied dat nog een stuk rustiger is dan eerder genoemde plaatsen. Hier vindt u goudgele zandstranden, blauwe oceaan en rust. De stad Quy Nhon zelf heeft niet heel veel te bieden. Dus geef u over aan rust, zon, zee, strand en uw prachtige resort en kom helemaal tot rust.

Wilt u toch wat ondernemen, dan zijn er kleine eilandjes in de buurt te bezoeken, waar u kunt snorkelen om de prachtige onderwaterwereld met kleurrijke koraalriffen te verkennen. Bijzonder zijn de historische torens die nog stammen uit het Cham-tijdperk, zoals de Thap Banh It torens. En bent u gek op vis, dan bent u in deze regio aan het goede adres, want de lokale keuken wordt geroemd om de verse visgerechten.  

Quy Nhon is ook de uitvalsbasis om de prachtige regio van Phu Yen te bezoeken. De natuur is hier prachtig, met schitterende stranden, lagunes, bergen en Da Dia Reef, een bijzondere rotsformatie van zwart basalt aan de kust. Ook hier kunt u van een strandvakantie genieten.

Quy Nhon Vietnam Quy Nhon Vietnam

Wat u kunt verwachten

  • Prachtige, langgerekte, goudgele stranden en een wat rustigere zee
  • Hier komt u vooral om te ontspannen
  • Uitstekend snorkelen met mooie koraalriffen
  • Bezoek de historische Cham-torens
  • Te bereiken per binnenlandse vlucht of de luxe The Vietage trein

 

PLAN UW REIS NAAR QUY NHON

Verblijf in exclusieve hotels

Van karakteristieke boutique hotels tot eersteklas resorts, onze geselecteerde accommodaties worden uiterst zorgvuldig gekozen door onze experts. Altijd buitengewoon en vaak intiem, selecteren we de perfecte lodges, hotels en villa's die passen bij uw persoonlijke stijl en interesses.

Hoi An Vietnam

Maak van uw reis een onvergetelijke ervaring

Wij ontwerpen op maat gemaakte reizen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone ervaring die verder gaat dan het gebruikelijke. Ons team van getalenteerde reisontwerpers en lokale gidsen werkt nauw samen om voor u een ultieme reiservaring te creëren en de bestemming echt laat beleven.

REISVOORSTEL AANVRAGEN